Lager i Sverige
Till kassan
Summa: 0,-

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
Till kassan
Summa 0,-

Om oss

Välkommen till ELEMENTI - din leverantör av värme och vardagslyx!

Elementi AS etablerades 2017 och är importör av kvalitetsmärkena ELEMENTI och MODENO i Norge. Genom bolagen Elementi AS och Elementi fire Scandinavia AB, ägda av Elementi Group AS, är vi den största leverantören av eldstadsbord i Skandinavien. Vi har distribution och butiker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, samt Slovakien, Tjeckien, Polen och Österrike.

Huvudkontoret ligger i Sandefjord, medan lagret och distributionen för övriga Skandinavien finns i Hjortkvarn i Sverige utanför Ôrebro.

Elementi levererar och producerar högkvalitativa produkter gjorda med det nordiska klimatet i åtanke. Hållbar, naturlig och praktiskt taget underhållsfri.

Våra gasolbord är otroligt populära, och inte utan anledning: Snygga och lyxiga, hög kvalitet, varma länge och ger terrassen en läcker look. Ett "måste" på en altan med självrespekt. Vi kan lugnt säga att feedbacken från våra kunder är överväldigande! Och du, eldstadsbordet passar lika bra i stugan som hemma på altanen.

Vi är måna om personlig kundservice och nöjda kunder! Feedback från våra kunder visar att vi levererar även här, och det är vi stolta över!

 Ge dig själv lite välförtjänt värme och lyx i vardagen du också!

Produkten har lagts till i kundvagnen